zaterdag 13 juni 2015

Leontien Ladies Ride 2015

Dit jaar werd in Hardenberg de Leontien Ladies Ride gehouden.
Voor het eerst in Hardenberg; voorheen was het in Raalte.
Het leek mij wel leuk om eens te kijken wat het inhield. Er waren 2 routes uitgezet, één van 35 en één van 65 km. Ik ben meer een loper als een fietser, dus leek me 35 km voldoende voor deze dag.
Je weet immers niet hoe hoog het tempo ligt, hoe het weer wordt etc.

Het was de hele tijd goed weer tot we aan de start verschenen. De eerste regendruppels vielen, dus toch maar de regenjassen aan.
Op de markt van Hardenberg was het gezellig druk.
De organisatie liet de dames in groepen vertrekken, zodat het niet overkwam dat je met og 2500 andere deelnemers de route reed.
Via Ane ging het naar Gramsbergen, via Loozen weer terug naar Hardenberg.

Bij Restaurant 't Bakhuus gingen we even van de route in de hoop een kopje koffie te drinken. Helaas regende het te hard om buiten te zitten, en was het binnen veel te druk, zodat we na even rondgekeken te hebben toch maar weer de fiets opzochten. 
Landhoeve Zwieseborg

 In de stromende regen fietsten we terug naar Hardenberg, en door naar de gezamelijke rustpunt; de Rheerzerbelten.Zo te zien waren we niet de eersten...

Toch viel het qua drukte hier heel erg mee. Het was nagenoeg droog, zodat we lekker buiten onze appel, pakje drinken, krentebol en Snelle Jelle konden opeten (dank je wel sponsoren!!


Door de bossen ging de route verder naar Rheeze. Daar was een landmarkt gemaakt, en begon gelukkig de zon ook te schijnen...


Hier hebben we nog even lekker gezeten onder het genot van een bakje koffie, voordat we de laatste kms terug naar Hardenberg trapten. Het was een érg geslaagde dag. Organisatie: bedankt!Wanneer je op onderstaande foto klikt kun je meer foto's bekijken:

2015-06-13 Leontien's Lady RIde 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten