19 april 2015

Keukenhof

Vandaag hebben Dia en ik een bezoek aan de Keukenhof gebracht.
De heren gingen naar de Autorai, dus was het een mooie dag om er ook dan op uit te trekken.
We gingen met de trein, en konden dus samen reizen.
Het was gelijk al staan in de trein bij het instappen, en dat terwijl het nog geen half 9 was, op zondagmorgen!. Oei! Dat beloofde nog wat voor de rest van de reis... Gelukkig viel dat heel erg mee, het was rustig in de trein richting Amsterdam, zodat we goed konden zitten. De mannen uitgezwaaid bij station Amsterdam Rai, en zelf doorgereden naar station Leiden. Eerst een kopje koffie, voordat we de bus opzochten naar de Keukenhof. Alleen het laatste stukje stonden we in de file. Maar goed, toen waren we al in het bollengebied, en konden we al wat genieten van de kleur in het landschap.
We zouden niet de enige zijn zo te zien...

Het bleek dat we een goede dag hadden uitgezocht voor de Keukenhof. De narcissen, tulpen en hyacinten stonden volop in bloei.

In de Beatrixpaviljoen was een mooie orchideeënshow gemaakt, met het huwelijk als thema:


Er waren vele, vele mensen, maar er werd weinig Nederlands gesproken. Veel Japanners, Duitsers en Italianen hebben we gezien en gehoord. Er werden ook vele, vele foto's gemaakt. En ieder op zijn / haar eigen manier...
Erg leuk om te zien.
Zelf moet ik ook bekennen dat ik toch ook 3 camera's bij me had. De 90 mm lens was al haast teveel zoom, de volgende keer toch maar ook de 50 mm en kleine zoom met groothoek meenemen. Daar heb je hier meer als genoeg aan.

Het was een heerlijke dag, en van de kleuren werd je helemaal vrolijk.

Nog meer foto's om vrolijk van te worden kun je vinden door op onderstaande foto te klikken:

Keukenhof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten